Vastaava Työnjohtaja

Tulevaisuus rakennetaan puusta, tule mukaan meille Suomen Puukerrostaloille rakentamaan älykkäitä, ekologisia ja turvallisia puukerrostaloja, meille kaikille

Suomen Puukerrostalot Oy hakee Vastaavaa Työnjohtajaa

 

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA UUDISRAKENTASEEN.

Olet rakennusalan ammattilainen, joka pitää uusista haasteista ja on kiinnostunut olemaan osana tulevaisuuden rakentamisessa. Puurakentaminen on tulevaisuutta myös kerrostaloasuntorakentamisessa ja me Suomen Puukerrostaloilla uskomme vähähiiliseen, teolliseen puurakentamiseen.

Vastaavana työnjohtajana pääset vastaamaan asuntorakentamiskohteidemme laadukkaasta valmistumisesta. Johdat työmaatoimintaa itsenäisesti ja olet halukas kehittämään uuden yrityksemme toimintaa tällä saralla. Vastaat hankkeen etenemisestä, aikataulutuksesta, laadunvarmistuksesta ja tuloksellisesta työmaan läpiviennistä, minkä lisäksi toimit lähiesimiehenä työmaalla.

Tehtävässä onnistumiseksi edellytämme riittävää kokemusta vastaavana työnjohtajana toimimisesta, minkä lisäksi toivomme sinulta:

  • kokemusta työmaiden työnsuunnittelusta ja kustannusten hallinnasta
  • kehittämishalukkuutta
  • paineensietokykyä ja rohkeutta tehdä päätöksiä
  • järjestelmällisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
  • yhteistyökykyä/esimiestaitoja
  • innostusta uudenlaiseen tapaan rakentaa

Tarjoamme sinulle vastuun lisäksi vapautta ja tukea haastavissa projekteissamme. Pidämme työyhteisöämme avoimena, jossa kaikki ovat tukemassa toisiaan ja jokaiselle annetaan eväät tulla kuulluksi. Toiminnan kehittäminen ja työntekijöiden kehittyminen on meille tärkeää.

Tule meille töihin ja pääset toteuttamaan vähähiilistä tulevaisuutta.